Aan huis

Heeft u binnenkort een event of feestje? En heeft u daarvoor catering aan huis nodig? Wij van Catering by Bas verzorgen catering aan huis voor uw feest. Of het gaat om een klein feest of een groot feest wij kunnen u helpen. Catering by Bas heeft jarenlange ervaring in catering aan huis voor zowel zakelijke als particuliere events en wij staan garant voor hoge kwaliteit catering. Wij verzorgen catering van ontbijt, lunch, diner, walking diner, amuse diner, aangeklede borrel, zomerse barbecue, maaltijdservice en standcatering.

Onze aanpak

Vers het lekkerst

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij catering inzetten?

De klant staat altijd centraal bij Catering by Bas. Wij plannen graag een afspraak in om kennis te maken met u en uw wensen voor de catering aan huis te inventariseren.  Wij houden natuurlijk rekening met uw specifieke (dieet) wensen. Catering aan huis kan ook in combinatie met cocktails worden aangeboden. Culinaire passie, service gerichtheid en oog voor detail zijn bij Catering by Bas een gegeven.

 

Catering aan huis diner

 

Heeft u binnenkort een dinerfeestje? En heeft u daarvoor catering aan huis nodig? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij verzorgen catering aan huis voor verschillende soorten diners; verjaardag diners, bruiloft diner, kerstdiner, 21 diner, diner voor een jubileum en voor nog veel meer gelegenheden. Het kan erg stressvol zijn om een diner te maken voor een grote groep mensen, daarom helpen wij u graag met catering aan huis. Wij houden ook rekening met specifieke wensen en thema’s.

 

Catering aan huis buffet

 

Geeft u binnenkort een feest? En wilt u uw gasten graag verrassen met een heerlijk buffet, maar heeft u geen zin om dit helemaal zelf de organiseren? Wij helpen u graag! Een buffet is altijd een leuke manier om al uw gasten van eten te voorzien, wij kunnen een perfect buffet voor u regelen met catering aan huis. Op deze manier hoeft u zich niet druk te maken, maar kunt u gewoon van het feest genieten samen met uw gasten.

Catering aan huis barbecue

 

Het is een prachtige (zomerse) dag en u wil graag een barbecue geven voor al uw vrienden, familie, collega’s en/of buren. Alles regelen kan heel stressvol zijn en je wil natuurlijk zelf ook kunnen genieten van de gezelligheid. Dan is catering aan huis een goede oplossing. Wij kunnen zorgen dat alle benodigdheden voor de barbecue aanwezig zijn en kunnen als u dat wil de barbecue ook voor u bedienen. Zo kunt u samen met uw gasten genieten van de barbecue zonder de stress van het geregel.

 

Catering aan huis brunch

 

Heeft u catering aan huis nodig voor een geslaagde brunch? Wij helpen u graag! Een gezellige zondagse brunch, een paasbrunch, een verjaardag brunch en noem het maar op. Wij kunnen u helpen een heerlijke brunch te regelen met catering aan huis. Heeft u specifieke wensen voor de brunch? Daar houden wij natuurlijk rekening mee!

 

Catering aan huis? Neem contact met ons op!

 

Heeft u catering aan huis nodig? Wij verzorgen catering aan huis voor ontbijt, lunch, diner, walking diner, amuse diner, aangeklede borrel, zomerse barbecue, maaltijdservice en standcatering. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

CATERING BY BAS INZETTEN?