Catering Amsterdam

Heeft u catering in Amsterdam nodig? Dan bent u bij Catering by Bas op de juiste plaats. Wij hebben jarenlange ervaring in catering voor zakelijke en particuliere events. Wij verzorgen catering voor feestjes, evenementen en beurzen. Grote evenementen of kleine feestjes, wij helpen u graag. Catering by Bas zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit catering. U kunt bij ons terecht voor catering van ontbijt, lunch, diner, walking diner, amuse diner, aangeklede borrel, zomerse barbecue, maaltijdservice en standcatering. Het is ook mogelijk om onze catering te combineren met cocktails.

Onze aanpak

Vers het lekkerst

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij catering inzetten?

Culinaire passie, service gerichtheid en oog voor detail zijn bij Catering by Bas een gegeven. Wij maken graag een afspraak om u persoonlijk te ontmoeten. Tijdens deze afspraak bespreken wij graag uw ideeën en wensen voor catering en zullen wij onze mogelijkheden met u doornemen. Bij ons staat de klant altijd centraal.

 

Catering Amsterdam beurs

 

Wilt u catering bestellen voor uw beurs in Amsterdam? Wij van Catering by Bas zijn graag uw partner op het gebied van beurscatering. Beurscatering is de perfecte manier om uw beurs(stand) culinair te begeleiden. Catering by Bas is al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner als het om catering gaat. Beurscatering is maatwerk en wij verzorgen graag de perfecte catering voor uw beurs(stand).

 

Catering Amsterdam bruiloft

 

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een bruiloft organiseren is natuurlijk super leuk, maar kan ook erg stressvol zijn. Wij nemen graag wat stress weg door de catering voor jullie te verzorgen. Hebben jullie een speciaal thema? Willen jullie een heel chique diner? Of hebben jullie liever een casual barbecue? Catering by Bas kan het allemaal regelen. Wij houden altijd rekening met de specifieke (dieet) wensen van het bruidspaar, het is niet voor niks jullie grote dag!

Catering Amsterdam bedrijfsfeest

 

Organiseert u een bedrijfsfeest in Amsterdam? En heeft u catering nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Catering by Bas verzorgt graag catering voor allerlei feestjes. Een bedrijfsfeest onvergetelijk maken? Wij zorgen voor heerlijke borrelhapjes, organiseren een zomerse barbecue of we gooien het een keer over een ander boeg en organiseren een luxe ontbijt. Wij denken graag met u mee!

 

Catering Amsterdam Live cooking

 

Wilt u uw feest, evenement of beurs extra speciaal maken? Heeft u al gedacht aan live cooking? Live cooking is een originele manier van catering voor elke gelegenheid. Onder toeziend oog van uw gasten maken wij het eten klaar, verser dan dit kan niet. Live cooking zorgt altijd voor veel enthousiasme bij de gasten, zo wordt uw feest een gegarandeerd succes!

 

Catering Amsterdam? Neem contact met ons op!

 

Heeft u catering in Amsterdam nodig? En wilt u graag persoonlijke, professionele catering van hoge kwaliteit met oog voor detail? Dan helpen wij u graag. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

CATERING BY BAS INZETTEN?