Catering

Al 25 jaar ervaring.

Daar proosten wij op.

In de afgelopen 25 jaar heb ik mijzelf ontwikkeld in de wereld van de gastronomie tot een Bourgondische fijnproever. Met een grote passie voor koken stond ik al als klein jongetje naast mijn moeder in de keuken. Daar waar mijn moeder mij de basis van het koken heeft bijgebracht heb ik vervolgens in mijn opleiding en werk verschillende aspecten bijgeleerd. Aspecten op het gebied van wijn, spijs, flexibiliteit en gastvrijheid.

.
Links naar onze producten:

Scroppinobar
Cocktailbar
.

UITGELICHTE RECEPTEN.

RECEPTEN WAAR WIJ TROTS OP ZIJN.

Zeg eerlijk; een cocktail is een echte smaaksensatie. Daarom vinden wij dat jouw vrienden en relaties moeten worden verrast met de beste cocktails. De beste cocktails komen niet uit een flesje, blender of tap maar worden ambachtelijk met de hand geslagen. Na het bereiden van één van onze recepten is het meteen duidelijk: het smaakt naar meer!

basmetschaal

.
Links naar onze producten:

Scroppinobar
Cocktailbar
.

Scroppinoclub gaat voor kwaliteit.

En wij maken er een feestje van.

Wij zijn cateraar en komen met food & drinks op locatie.

Alles wat met cocktails te maken heeft wordt altijd a lá minute bereid op locatie vanuit een mooie bar setting die wij verzorgen of vanuit de aanwezige bar faciliteiten van de locatie.

Wil je er iets bij eten? Dan regelen wij dat ook. Je kan bij ons terecht voor o.a. ontbijt/lunch/diner,  borrel/receptie/feestavond, food levering/beurs catering/live cooking. Wij zijn professioneel en werken altijd met A- kwaliteit ingrediënten. Onze ervaren enthousiaste collega’s zijn professioneel en zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Cocktailservice Scroppinoclub.

Meer dan alleen cocktails.

Bas heeft jarenlange ervaring in de horeca en evenementenbranche. Na een afgeronde hotelschool en een studie small business is hij 10 jaar werkzaam geweest bij een culinaire organisatie waarvoor hij kookprogramma’s ontwikkelde. In 2000 lanceerde hij met succes de Kookfabriek op de Nederlandse markt, waarvoor hij samenwerkte met de top van de Nederlandse gastronomie.

In 2007 startte hij het bedrijf Scroppinobar, een mobiele cocktailbar op locatie met als signatuur cocktail de Italiaanse scroppino. Inmiddels al meer dan 15 jaar een beproefd concept. In 2012 werd de Scroppinobar getransformeerd tot Scroppinoclub omdat dat meer de lading dekte met de cocktail- en catering activiteiten die het bedrijf biedt. Bas verzorgt met een ervaren team van professionals cocktail- en cateringservice op locatie. Bas is een levensgenieter pur sang, gastvrij en service gericht. Sinds 2018 worden alle catering activiteiten onder de noemer Catering by Bas uitgevoerd.

INTERESSE OM MET ONS TE WERKEN?