Catering Bruiloft

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Bij een mooie bruiloft hoort natuurlijk ook heerlijk eten. Heeft u catering voor uw bruiloft nodig? Catering by Bas kan het voor u verzorgen! Wij hebben jarenlange ervaring in catering voor bruiloften en andere feesten en staan garant voor hoge kwaliteit catering. Wij verzorgen verschillende soorten catering, van ontbijt tot diner en van borrelhapjes tot volledig buffet.

Onze aanpak

Vers het lekkerst

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij catering inzetten?

Bij Catering by Bas staat de klant altijd centraal. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we het bruidspaar kunnen leren kennen en de wensen voor de catering van uw bruiloft duidelijk kunnen maken. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met jullie specifieke (dieet) wensen. De catering kan gecombineerd worden met cocktails. Culinaire passie, service gerichtheid en oog voor detail zijn bij Catering by Bas een gegeven.

 

Catering bruiloft diner

 

Wilt u graag een chique diner tijdens uw bruiloft? Bij ons bent u aan het juiste adres, wij verzorgen graag de catering voor uw bruiloft. Heeft u een groot gezelschap of juist een klein gezelschap? Wij verzorgen een diner op maat gemaakt voor uw gasten. Hebben jullie een bepaalt thema of willen jullie een bepaalde soort eten (bijvoorbeeld Italiaans of Spaans) dan verzorgen wij dit graag voor jullie. Wij stellen samen met u een speciaal trouwmenu op voor jullie speciale dag!

 

Catering bruiloft buffet

 

Wilt u tijdens uw bruiloft graag een buffet? Op deze manier kunnen alle gasten zelf kiezen wat ze willen eten en hoeveel ze willen eten. Ook zorg een buffet voor een lekker ongedwongen sfeer, mensen lopen heen en weer en maken even een gezellig praatje met elkaar. Wij kunnen de catering van een buffet voor u verzorgen. Wilt u een buffet voor meerder gangen (voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht) of een groot buffet van maar één gang? Catering by Bas zorgt altijd dat het buffet van de hoogste kwaliteit is.

Catering bruiloft receptie

 

Bent u op zoekt naar catering voor de receptie van uw bruiloft? Wilt u zoete hapjes of hartige hapjes? Wilt u ook cocktails tijdens uw receptie? Wij kunnen de catering voor uw receptie verzorgen. Graag horen we wat u in gedachten heeft voor uw receptie en passen wij de hapjes daarop aan. Wij houden altijd rekening met de specifieke (dieet) wensen van de klant.

 

Catering bruiloft live cooking

 

Willen jullie toch liever wat meer originele catering op jullie bruiloft? Dan is live cooking misschien een goed idee. Ondankt dat een buffet of diner erg lekker kan zijn, is het natuurlijk veel origineler om jullie eten live klaar te laten maken op jullie bruiloft. Onder toeziend oog van al jullie gasten worden de lekkerste gerechten bereid, verser dan dit kan het niet. Behalve heerlijk, vers eten zorgt live cooking ook voor spektakel op uw bruiloft.

 

Catering bruiloft? Neem contact met ons op!

 

Catering op jullie bruiloft nodig? Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden voor catering op uw bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue, pizza’s, foodbars, tapas en ga zo maar door. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

CATERING BY BAS INZETTEN?