Catering Utrecht

Heeft u catering in Utrecht nodig? Dan ben je bij Catering by Bas aan het juiste adres. Culinaire passie, service gerichtheid en oog voor detail zijn bij Catering by Bas een gegeven. Feestjes, evenementen en beurzen wij verzorgen de catering graag. Catering by Bas zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit catering. Bij ons kunt u terecht voor catering van ontbijt, lunch, diner, walking diner, amuse diner, aangeklede borrel, zomerse barbecue, maaltijdservice en standcatering. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk, want bij ons staat de klant altijd centraal. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste manier van catering voor uw feest, evenement of beurs(stand).

Onze aanpak

Vers het lekkerst

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij catering inzetten?

Catering by Bas heeft jarenlange ervaring in catering van zakelijke en particuliere events. Of het een groot evenement of een klein familie feestje is, wij staan voor al onze klanten klaar. Graag plannen wij een afspraak met u in, zodat we persoonlijk kennis kunnen maken en uw wensen voor de catering duidelijk op een rijtje kunnen zetten. Ook is het mogelijk om de catering te combineren met cocktails. Wij maken van elk feestje een geweldige ervaring.

 

Catering Utrecht beurs

 

Wilt u catering bestellen of bent u op zoek naar een cateraar voor uw beurs in Utrecht? Wij van Catering by Bas zijn graag uw partner op het gebied van beurscatering. Wij zijn flexibel in onze beurscatering, wij kunnen catering verzorgen voor één stand op een beurs of voor de gehele beurs. Catering by Bas is al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner als het om catering gaat. Wij maken graag samen met u een plan voor uw beurscatering.

 

Catering Utrecht bruiloft

 

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Jullie zijn druk met het plannen van de perfecte bruiloft en daar hoort natuurlijk ook heerlijk eten bij. Catering by Bas helpt graag met het verzorgen van het perfecte eten voor jullie perfecte dag. Willen jullie een luxe diner? Een uitgebreid buffet? Of live cooking? Wij kunnen jullie helpen om een speciaal trouwmenu voor jullie te maken. Ook is het mogelijk om de catering te combineren met cocktails. Natuurlijk houden wij altijd rekening met de specifieke (dieet) wensen van het bruidspaar, het is niet voor niks jullie grote dag!

Catering Utrecht verjaardag

 

Bent u binnenkort jarig of organiseert u een verjaardagsfeest voor iemand anders? Het kan erg stressvol zijn om het eten voor al uw gasten zelf te regelen. Wij helpen u graag! Catering by Bas heeft jarenlange ervaring in catering voor allerlei feestjes. De mogelijkheden voor catering op een verjaardagsfeest zijn eindeloos. Wij maken graag samen met u een plan, zodat u een verjaardag heeft om nooit meer te vergeten!

 

Catering Utrecht bedrijfsfeest

 

Organiseert u een bedrijfsfeest in Utrecht? Heeft u daar nog catering voor nodig? Catering by Bas helpt u graag. Wij verzorgen de catering voor grote en kleine feestjes, van ontbijt tot diner. Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsfeest een succes te maken!

 

Catering Utrecht? Neem contact met ons op!

 

Heeft u catering in Utrecht nodig? En wilt u graag persoonlijke, professionele catering van hoge kwaliteit met oog voor detail? Dan helpen wij u graag. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

CATERING BY BAS INZETTEN?