Catering Bloemendaal

Heeft u binnenkort catering in Bloemendaal nodig? Catering by Bas is uw partner op het gebied van catering voor uw feest, evenement of beurs. Grote evenementen of kleine familie feestjes, wij verzorgen de catering graag. Catering by Bas heeft jarenlange ervaring op het gebied van catering voor zakelijke en particuliere events. Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij plannen graag een afspraak met u, zodat wij een duidelijk beeld hebben van de specifieke (dieet) wensen van onze klanten.

Onze aanpak

Vers het lekkerst

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij catering inzetten?

Catering by Bas zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit catering. Bij ons kunt u terecht voor catering van ontbijt, lunch, diner, walking diner, amuse diner, aangeklede borrel, zomerse barbecue, maaltijdservice en standcatering. Ook is het mogelijk om catering te combineren met cocktails. Culinaire passie, servicegerichtheid en oog voor detail zijn bij Catering by Bas een gegeven.

 

Catering Bloemendaal aan huis

 

Organiseert u thuis een feestje? En heeft u daarom catering aan huis in Bloemendaal nodig? Dan bent u bij Catering by Bas aan het juiste adres! Het regelen van een feest aan huis kan erg stressvol zijn, zeker als u ook het eten moet regelen. Wij nemen graag wat van die stress weg door de catering voor u te verzorgen. Bij ons kunt u terecht voor de catering van ontbijt tot diner en van borrelhapjes tot volledige maaltijd. Graag horen wij uw ideeën, zodat de catering perfect past bij het feestje!

 

Catering Bloemendaal bruiloft

 

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en daar hoort natuurlijk ook heerlijk eten bij. Catering by Bas helpt jullie graag om jullie speciale dag te voorzien van heerlijk eten. Wij kunnen zoete en/of hartige hapjes verzorgen voor de receptie of het feest, maar een volledig diner is natuurlijk ook mogelijk. Samen met het bruidspaar maken wij een speciaal trouwmenu die helemaal naar jullie wensen kan worden ingevuld. Graag denken wij mee om de catering voor jullie bruiloft zo speciaal mogelijk te maken.

Catering Bloemendaal verjaardag

 

Bent u binnenkort jarig of organiseert u een verjaardagsfeest voor iemand anders? Dan hoort daar natuurlijk ook heerlijk eten bij, maar naast al het plannen is het lastig om ook het eten allemaal zelf te regelen. Wij helpen u graag door het verzorgen van de catering voor uw verjaardagsfeest! Wilt u iets origineels voor een verjaardag? Denk dan eens aan een heerlijke verjaardag brunch of diner, maar ook kleine zoete en/of hartige hapjes zijn mogelijk. Wij houden natuurlijk rekening met de speciale wensen van onze klanten!

 

Catering Bloemendaal live cooking

 

Live cooking is een super leuke en originele manier van catering op een feestje of evenement. Een volledig buffet met live cooking is mogelijk, maar ook een barbecue behoort tot de mogelijkheden. Live cooking zorgt voor heerlijk eten van hoge kwaliteit en het wordt live voor u bereid, dus verser kan niet!

 

Catering Bloemendaal? Neem contact met ons op!

 

Heeft u catering in Bloemendaal nodig? En wilt u graag persoonlijke, professionele catering van hoge kwaliteit met oog voor detail? Dan helpen wij u graag. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

CATERING BY BAS INZETTEN?