Catering aan huis

Organiseer je binnenkort een diner event of feest? En wil je dat uitbesteden? Wij verzorgen catering aan huis en op maat. Of het nu gaat om een klein intiem diner, een borrel of groot tuinfeest wij verzorgen het voor jou. Catering by Bas heeft jarenlange ervaring in catering aan huis voor zowel zakelijke als particuliere events en wij staan garant voor hoge kwaliteit catering. Wij verzorgen catering voor: ontbijt, lunch, diner, walking diner, amuse diner, aangeklede borrel, zomerse barbecue, maaltijdservice, tuinfeest, huwelijksreceptie en feest.

Onze aanpak

Vers het lekkerst

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij catering inzetten?

De opdrachtgever staat altijd centraal bij Catering by Bas. Wij hebben een persoonlijke benadering en plannen graag een afspraak ter kennismaking. Tijdens de afspraak kunnen wij de locatie en jouw wensen inventariseren voor een offerte op maat. Wij houden natuurlijk rekening met specifieke (dieet) wensen en eventuele thema’s. Culinaire passie, service gerichtheid en oog voor detail zijn bij ons een gegeven.

 

Catering aan huis diner

 

Heb jij binnenkort een diner feest? En zoek je daarvoor een geschikte cateraar? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij verzorgen catering aan huis voor verschillende soorten diners; verjaardag diners, bruiloft diner, kerstdiner, 21 diner, diner voor een jubileum en voor nog veel meer gelegenheden. Het kan erg stressvol zijn om een diner te maken voor een grote groep mensen, daarom helpen wij jou graag met de catering invulling voor het diner aan huis. Wij houden rekening met specifieke (dieet) wensen en thema’s.

 

Catering aan huis buffet

 

Geef je binnenkort een feest? Wil je jouw gasten verrassen met een heerlijke snoeptafel vol lekkernijen, maar heb je geen zin om dit allemaal zelf de organiseren? Wij helpen jou graag! Een buffet is altijd een leuke manier om de gasten van eten te voorzien, wij kunnen een perfect culinair snoeptafel buffet leveren voor catering aan huis. Op deze manier hoef je je daarover niet druk te maken en kan je gewoon van het feest genieten samen met je gasten terwijl het eten verzorgen. Het eten kan worden afgeleverd inclusief servicemedewerkers, maar wij kunnen het op verzoek ook alleen bezorgen en na afloop de materialen weer retour halen. 

Catering aan huis barbecue

 

Het is een prachtige (zomerse) dag en u wil graag een barbecue geven voor al uw vrienden, familie, collega’s en/of buren. Alles regelen kan heel stressvol zijn en je wil natuurlijk zelf ook kunnen genieten van de gezelligheid. Dan is catering aan huis een goede oplossing. Wij kunnen zorgen dat alle benodigdheden voor de barbecue aanwezig zijn en kunnen als u dat wil de barbecue ook voor u bedienen. Zo kunt u samen met uw gasten genieten van de barbecue zonder de stress van het geregel.

 

Catering aan huis brunch

 

Heeft u catering aan huis nodig voor een geslaagde brunch? Wij helpen u graag! Een gezellige zondagse brunch, een paasbrunch, een verjaardag brunch en noem het maar op. Wij kunnen u helpen een heerlijke brunch te regelen met catering aan huis. Heeft u specifieke wensen voor de brunch? Daar houden wij natuurlijk rekening mee!

 

Catering aan huis? Neem contact met ons op!

 

Heeft u catering aan huis nodig? Wij verzorgen catering aan huis voor ontbijt, lunch, diner, walking diner, amuse diner, aangeklede borrel, zomerse barbecue, maaltijdservice en standcatering. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

In het offerte traject wordt onze aanwezigheid afgestemd op jouw wensen. Het tijdpad is daarbij flexibel, rekening houdend met op- en afbouw en de gewenste catering invulling. De catering invulling is maatwerk. Wij passen ons flexibel aan als het programma uitloopt.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club catering verzorgt is de opbouwtijd afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt.
Locatie: locatie en adres waar event gaat plaatsvinden.
Tijden: gewenste tijdpad van te leveren service en invulling door Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten / aantal hapjes / gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails / gewenste catering invulling: ontbijt/lunch/diner/ amuse diner/walking dinner/food levering/borrel/feest. Gelieve een budget indicatie aan te geven zodat wij een passend voorstel voor je kunnen uitwerken

Wij kunnen naast cocktails ook catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS Initial NL, Amsterdam RAI, CBRE, FOX theater, ANWB Reizen, LEF Marketing& Events, Modefabriek, Jaarbeurs Utrecht, NVAO, ALD Automotive, Grace Robinson Evenementen, Theater Caprera en vele andere zakelijke en particuliere opdrachtgevers; Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Persoonlijk contact, korte lijnen, flexibel en snel schakelen zijn voor ons een gegeven. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en leveren kwaliteit en service.

CATERING BY BAS INZETTEN?