BEURS EN EVENT CATERING.

HEERLIJK GENIETEN.

Naast een breed assortiment aan cocktails levert Scroppino Club ook volwaardige catering voor beurzen en evenementen. De catering kan in combinatie met cocktails aangeboden worden, maar ook los.

Onze aanpak.

Hoge kwaliteit.

Scroppino Club heeft jarenlange ervaring in beurscatering en catering voor zakelijke en particuliere events.

Je kan bij ons terecht voor de catering van o.a. ontbijt, lunch, diner, walking dinner, amuse diner, aangeklede borrel, zomerse barbecue, maaltijdservice en standcatering.

Wij vertalen jouw wensen naar een culinaire invulling op maat en houden daarbij rekening met specifieke dieetwensen.

Als de tijd zich daarvoor leent plannen wij een afspraak in op locatie. Dit ter kennismaking, om de locatie te bezichtigen en jouw wensen te inventariseren. Daarna kunnen wij een goede inschatting maken van de benodigde kosten die gemoeid zijn met het evenement dat zich vertaalt in een offerte op maat.

Deel catering is mogelijk, waarbij wij een gedeelte van de catering verzorgen en jij zelf de rest organiseert. Dit gaat in overleg, denk bijvoorbeeld aan een diner op servies waarbij jij zelf voor de locatie en tafel aankleding zorgt.

Culinaire passie, servicegerichtheid en oog voor detail zijn voor ons een gegeven. Bij Scroppino Club staat de gast altijd centraal.

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

In het offerte traject wordt onze aanwezigheid afgestemd op jouw wensen. Het tijdpad is daarbij flexibel, rekening houdend met beurstijden voor aanlevering en af-catering. Onze catering is het verlengstuk van uw uitstraling op de stand. Als cateraar zijn wij op tijd en vaak als eerste op de stand aanwezig. De catering invulling is maatwerk. Wij passen ons flexibel aan als het programma uitloopt.

Afhankelijk van de gekozen catering invulling en het type beurs worden de catering materialen een dag voor aanvang van de beurs of op de dag zelf voor opening van de beurs aangeleverd. Afhankelijk van de gekozen invulling rekenen wij circa 30 minuten tot 2 uur om onze materialen en ingrediënten een plek te geven op de stand. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven. Bij meerdaagse beurzen worden de materialen een dag voor aanvang in de middag aangeleverd en op werking gecheckt zodat bij eventuele aanpassingen van stroompunten e.d. de standbouwer daarbij nog kan assisteren.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag of dagen waarop beurs/event gaat plaatsvinden.
Locatie: locatie en adres waar beurs/event gaat plaatsvinden, Hal en stand nr (indien van toepassing en bekend).
Tijden: gewenste tijdpad van te leveren service en invulling door Scroppino Club.
Aantallen: gewenste aantallen in hapjes, dranken, crew en gasten.
Voorkeur: gewenste catering invulling: aantal service medewerkers/ koffie&thee/fris/fruit shakes/alcoholisch/speciaal bier/cocktails/zoetigheden/tafelgarnituur/hapjes/crew maaltijd. Gelieve een budget indicatie aan te geven zodat wij een passend voorstel voor je kunnen uitwerken.

Wij kunnen naast geheel verzorgde stand catering ook gedeeltelijke catering invulling verzorgen. Denk aan een personal Chef die op de stand in de middag a la minute hapjes bereid en serveert. Een cocktail/bobtail/smoothie levering op de stand tijdens de beursdag(en). Alleen service van koffie&thee/frisdrank eventueel uitgebreid met alcoholische drinks met een servicemedewerker. Food levering zonder service (crew lunch/ tafelgarnituur/ zoetigheden/ culinaire bites) dit wordt aangeleverd in een koelbox. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS Initial NL, Amsterdam RAI, CBRE, FOX theater, ANWB Reizen, LEF Marketing& Events, Modefabriek, Jaarbeurs Utrecht, NVAO, ALD Automotive, Grace Robinson Evenementen, Theater Caprera en vele andere zakelijke en particuliere opdrachtgevers; Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Persoonlijk contact, korte lijnen, flexibel en snel schakelen zijn voor ons een gegeven. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en leveren kwaliteit en service.

DE MOBIELE COCKTAILBAR INZETTEN?