Live cooking

Organiseert u binnenkort een feest en wil u uw gasten verrassen met een geweldig diner? Denk dan eens aan live cooking. Catering by Bas kan live cooking voor uw feest verzorgen. Wij hebben jarenlange ervaring met catering voor zakelijke en particuliere events en wij staan garant voor hoge kwaliteit catering. Live cooking is een van de verschillende soorten catering die wij leveren. Live cooking zorgt naast heerlijk eten ook voor vermaak op uw feestje, gasten kunnen rondlopen, praatjes met elkaar maken en zelf kiezen wat en hoeveel ze eten. Live cooking is de ideale manier van catering voor ieder feest.

Onze aanpak

Vers het lekkerst

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij catering inzetten?

De klant staat altijd centraal bij Catering by Bas, dit geldt natuurlijk ook als u live cooking op uw feest wil. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we u leren kennen en uw wensen voor live cooking kunnen bespreken. Wij houden rekening met uw specifieke (dieet) wensen en maken speciaal voor u een live cooking menu. Culinaire passie, service gerichtheid en oog voor detail zijn bij Catering by Bas een gegeven. Bij live cooking ziet u hoe het eten voor u wordt bereid, verser dat dit kan het niet!

 

Live cooking bruiloft

 

Live cooking op een bruiloft? Dit is een super origineel idee en wij kunnen jullie helpen om jullie bruiloft extra speciaal te maken. Een buffet of vijfgangendiner kan natuurlijk heel lekker zijn, maar live cooking op jullie bruiloft zorgt voor veel meer spektakel. Onder toeziend oog van u en uw gasten maken wij live het eten voor jullie klaar. Live cooking kan heel uitgebreid zijn, bijvoorbeeld een luxe barbecue met keuze uit allerlei soorten vlees, vis en groente. Echter kan live cooking ook op kleine schaal heel leuk zijn, denk bijvoorbeeld aan een varken aan het spit.

 

Live cooking bedrijfsfeest

 

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest? En wilt u ervoor zorgen dat u collega’s verstelt staan? Denk dan eens aan live cooking op het bedrijfsfeest! Wij kunnen live cooking verzorgen op grote en kleine schaal. Wij kunnen live borrelhapjes maken, maar ook live een heel diner voor u verzorgen. Uw collega’s zullen heerlijk te eten krijgen en zullen het bedrijfsfeest niet snel vergeten!

Live cooking verjaardag

 

Bent u bijna jarig en geeft u dan een spetterend feest? Dan kan eten natuurlijk niet ontbreken. Live cooking is een geweldige manier om uw verjaardagsfeest extra bijzonder te maken. Wij verzinnen samen met u een leuke manier van live cooking, die perfect past bij uw verjaardagsfeest! Heeft u een Italiaans thema voor uw feest, wat dacht u van live pizza’s maken. Live cooking zorgt behalve voor heerlijk eten ook voor een geweldige manier van vermaak voor uw gasten!

 

Live cooking nodig? Neem contact met ons op!

 

Geeft u binnenkort een feest? En bent u opzoek naar een originele manier van catering? Live cooking is dan echt de manier van catering voor uw feest. Heeft u nog vragen naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

CATERING BY BAS INZETTEN?