Catering Amsterdam

Heeft u catering in Amsterdam nodig? Dan bent u bij Catering by Bas op de juiste plaats. Wij hebben jarenlange ervaring in catering voor zakelijke en particuliere events. Wij verzorgen catering voor feestjes, evenementen en beurzen. Grote evenementen of kleine feestjes, wij helpen u graag. Catering by Bas zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit catering. U kunt bij ons terecht voor catering van ontbijt, lunch, diner, walking diner, amuse diner, aangeklede borrel, zomerse barbecue, maaltijdservice en standcatering. Het is ook mogelijk om onze catering te combineren met cocktails.

Onze aanpak

Vers het lekkerst

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij catering inzetten?

Culinaire passie, service gerichtheid en oog voor detail zijn bij Catering by Bas een gegeven. Wij maken graag een afspraak om jou persoonlijk te ontmoeten. Tijdens deze afspraak bespreken wij graag jouw ideeën en wensen voor catering en zullen wij onze mogelijkheden met u doornemen. Bij ons staat de gast centraal.

 

Catering Amsterdam beurs

 

Wil je catering bestellen op de beursstand in de RAI Amsterdam? Wij zijn graag jouw zakelijk partner op het gebied van beurscatering. Catering is het verlengstuk en tevens visitekaartje van jouw beursstand. Terwijl jij zaken doet verzorgen wij de catering op de stand. Scroppino Club is al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner voor beurscatering en is tevens prefered supplier van RAI Amsterdam. Beurscatering is maatwerk en wij verzorgen graag de perfecte catering voor jouw beursstand.

 

Catering Amsterdam bruiloft

 

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een bruiloft organiseren is natuurlijk super leuk, maar kan ook erg stressvol zijn. Wij nemen graag wat stress weg door de catering voor jullie te verzorgen. Hebben jullie een speciaal thema? Willen jullie een heel chique diner? Of hebben jullie liever een casual barbecue? Catering by Bas kan het allemaal regelen. Wij houden altijd rekening met de specifieke (dieet) wensen van het bruidspaar, het is niet voor niks jullie grote dag!

Catering Amsterdam bedrijfsfeest

 

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest in Amsterdam? En heb je daarbij catering nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Scroppino Club is een gerenommeerde cateraar. Een bedrijfsfeest onvergetelijk maken? Wij verzorgen heerlijke borrelbites, lunch, diner, walking dinner, organiseren een zomerse barbecue of gooien het een keer over een ander boeg en organiseren een luxe ontbijt. Wij denken graag met jou mee!

 

Catering Amsterdam Live cooking

 

Wil je live cooking om jouw feest, evenement of beurs extra speciaal maken? Live cooking is een originele manier van catering voor elke gelegenheid. Onder toeziend oog van jouw gasten maken wij het eten klaar, verser dan dit kan niet. Live cooking zorgt altijd voor veel enthousiasme en interactie met de gasten, zo wordt uw feest een gegarandeerd succes!

 

Catering Amsterdam? Neem contact met ons op!

 

Heeft u catering in Amsterdam nodig? En wilt u graag persoonlijke, professionele catering van hoge kwaliteit met oog voor detail? Dan helpen wij u graag. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een cocktail levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag(an) waarop het event plaatsvindt.
Locatie:  locatie en adres waar het event gaat plaatsvinden.
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club.
Aantallen: aantal gasten / aantal hapjes / gewenste aantal cocktails.
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling: ontbijt/lunch/diner/ amuse diner/walking dinner/food levering/borrel/feest. Gelieve een budget indicatie aan te geven zodat wij een passend voorstel voor je kunnen uitwerken.

Wij kunnen naast cocktails ook catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond, ontbijt, lunch, diner of standcatering. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS Initial NL, Amsterdam RAI, CBRE, FOX theater, ANWB Reizen, LEF Marketing& Events, Modefabriek, Jaarbeurs Utrecht, NVAO, ALD Automotive, Grace Robinson Evenementen, Theater Caprera en vele andere zakelijke en particuliere opdrachtgevers; Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Persoonlijk contact, korte lijnen, flexibel en snel schakelen zijn voor ons een gegeven. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en leveren kwaliteit en service.

CATERING BY BAS INZETTEN?