Beurscatering

Wilt u catering bestellen of bent u op zoek naar een cateraar voor uw beurs? Beurscatering is de perfecte manier om uw beurs culinair te begeleiden. Catering by Bas is uw partner op het gebied van catering voor uw beurs. Of het gaat om een kleine beursstand of de catering voor de gehele beurs, wij kunnen het voor u verzorgen.

Onze aanpak

Vers het lekkerst

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij catering inzetten?

Catering by Bas heeft jarenlange ervaring in beurscatering en catering voor zakelijke en particuliere events. Wij staat garant voor hoge kwaliteit beurscatering. Je kan bij ons terecht voor catering van ontbijt, lunch, diner, walking diner, amuse diner, aangeklede borrel, zomerse barbecue, maaltijdservice en standcatering.

 

Bij Catering by Bas staat de klant altijd centraal. Wij plannen graag een afspraak op locatie als de tijd zich daarvoor leent. Op deze manier kunnen wij kennismaken met u en de locatie bezichtigen zodat we een goede inschatting kunnen maken van de benodigdheden. Ook houden wij rekening met uw specifieke (dieet) wensen. Wij zorgen voor beurscatering op maat met een offerte op maat!

 

Deel catering is bij ons ook mogelijk. Dit is catering waarbij wij een gedeelte verzorgen en u zelf de rest organiseert. Dit gaat altijd in overleg. Ook kan de catering in combinatie met cocktails worden aangeboden. Culinaire passie, servicegerichtheid en oog voor detail zijn bij Catering by Bas een gegeven.

 

Hoe lang staan jullie op mijn beurs?

 

Hoe lang catering op een beurs duurt is flexibel. In de offerte wordt dit met de klant afgesproken, en dit is afhankelijk van de persoonlijke wensen. Catering van een borrel duurt natuurlijk minder lang dat de catering van een uitgebreid diner. Beurscatering is altijd maatwerk, daarom zijn wij altijd flexibel.

Hoe lang zijn jullie bezig met het opbouwen op mijn beurs?

 

Ook dit is afhankelijk van de wensen en locatie van de beurs. Hoe lang wij nodig hebben voor het opbouwen zal altijd worden aangegeven in de offerte.

 

Wat is er nodig voor een offerte op maat voor beurscatering?

 

Voor een offerte op maat voor beurscatering, hebben wij de volgende gegevens nodig:

  • Datum: Wanneer is de beurs?
  • Locatie: Waar zal de beurs plaatsvinden?
  • Tijden: Hoe laat heeft u beurscatering nodig en hoe lang?
  • Aantallen: Hoeveel gasten komen op uw beurs? Hoeveel hapjes/drankjes heeft u nodig?
  • Voorkeur: Wat voor soort catering? Wilt u ook cocktails? Heeft u een specifiek thema?

 

Waarom beurscatering van Catering by Bas?

 

Catering by Bas is al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner als het om catering gaat. Wij komen altijd de gemaakt afspraken na en door onze ervaring weten wij als geen ander wat belangrijk is bij beurscatering. Wij zijn professioneel, staan garant voor kwaliteit, werken met A-merk producten, hebben veel ervaring en komen met enthousiasme naar uw beurs!

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

In het offerte traject wordt onze aanwezigheid afgestemd op jouw wensen. Het tijdpad is daarbij flexibel, rekening houdend met beurstijden voor aanlevering en af-catering. Onze catering is het verlengstuk van uw uitstraling op de stand. Als cateraar zijn wij op tijd en vaak als eerste op de stand aanwezig. De catering invulling is maatwerk. Wij passen ons flexibel aan als het programma uitloopt.

Afhankelijk van de gekozen catering invulling en het type beurs worden de catering materialen een dag voor aanvang van de beurs of op de dag zelf voor opening van de beurs aangeleverd. Afhankelijk van de gekozen invulling rekenen wij circa 30 minuten tot 2 uur om onze materialen en ingrediënten een plek te geven op de stand. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven. Bij meerdaagse beurzen worden de materialen een dag voor aanvang in de middag aangeleverd en op werking gecheckt zodat bij eventuele aanpassingen van stroompunten e.d. de standbouwer daarbij nog kan assisteren.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag of dagen waarop beurs/event gaat plaatsvinden.
Locatie: locatie en adres waar beurs/event gaat plaatsvinden, Hal en stand nr (indien van toepassing en bekend).
Tijden: gewenste tijdpad van te leveren service en invulling door Scroppino Club.
Aantallen: gewenste aantallen in hapjes, dranken, crew en gasten.
Voorkeur: gewenste catering invulling: aantal service medewerkers/ koffie&thee/fris/fruit shakes/alcoholisch/speciaal bier/cocktails/zoetigheden/tafelgarnituur/hapjes/crew maaltijd. Gelieve een budget indicatie aan te geven zodat wij een passend voorstel voor je kunnen uitwerken.

Wij kunnen naast geheel verzorgde stand catering ook gedeeltelijke catering invulling verzorgen. Denk aan een personal Chef die op de stand in de middag a la minute hapjes bereid en serveert. Een cocktail/bobtail/smoothie levering op de stand tijdens de beursdag(en). Alleen service van koffie&thee/frisdrank eventueel uitgebreid met alcoholische drinks met een servicemedewerker. Food levering zonder service (crew lunch/ tafelgarnituur/ zoetigheden/ culinaire bites) dit wordt aangeleverd in een koelbox. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS Initial NL, Amsterdam RAI, CBRE, FOX theater, ANWB Reizen, LEF Marketing& Events, Modefabriek, Jaarbeurs Utrecht, NVAO, ALD Automotive, Grace Robinson Evenementen, Theater Caprera en vele andere zakelijke en particuliere opdrachtgevers; Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Persoonlijk contact, korte lijnen, flexibel en snel schakelen zijn voor ons een gegeven. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en leveren kwaliteit en service.

CATERING BY BAS INZETTEN?