Recepten

VOOR BIJ JOU.

Zeg eerlijk; een cocktail is een echte smaaksensatie. Daarom vinden wij dat jouw vrienden en relaties moeten worden verrast met de beste cocktails. De beste cocktails komen niet uit een flesje, blender of tap maar worden ambachtelijk met de hand geslagen. Na het bereiden van één van onze recepten is het meteen duidelijk: het smaakt naar meer!

Een greep uit onze recepten.

Wij hebben nog veel meer in petto.

Het geheim zit in de details.

En wij verklappen het.

Het geheim is eigenlijk zo simpel dat je het wel kunt raden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies die drankjes te gebruiken, die het beste bij elkaar passen. Kijk, je hebt bijvoorbeeld Vodka en Vodka. Twee keer dezelfde drank, maar toch allebei een iets andere receptuur en dat proef je. Zo geldt dat voor alle soorten drank en likeur. Dan heb je, bijvoorbeeld in geval van onze fameuze Scroppino, ook nog eens te maken met precieze verhoudingen en de manier van mixen.

Onze experts weten zo het beste uit elk recept te halen. Gewoon door kennis, ervaring en natuurlijk een beetje feeling. Dat maakt ons experts in wat we doen en dat proef je! Wil je ook cocktails waar je je gasten mee verrast? Schrijf je dan eens in voor één van onze workshops. Het zal je verbazen wat je daar allemaal opsteekt.

Ik ben voor mijn event op zoek naar:

WIL JE MEER WETEN OVER HET SCROPPINO RECEPT?