Catering Haarlem

Heeft u binnenkort cartering in Haarlem nodig? Catering by Bas is uw partner op het gebied van catering voor uw feest, evenement of beurs. Grote evenementen of kleine familie feesjes, wij verzorgen de catering graag. Catering by Bas zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit catering. Bij ons kunt u terecht voor catering van ontbijt, lunch, diner, walking diner, amuse diner, aangeklede borrel, zomerse barbecue, maaltijdservice en standcatering. Ook is het mogelijk om de catering te combineren met cocktails.

Onze aanpak

Vers het lekkerst

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij catering inzetten?

Catering by Bas heeft jarenlange ervaring op het gebied van catering voor zakelijke en particuliere events. Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij plannen graag een afspraak met u, zodat wij een duidelijk beeld hebben van de specifieke (dieet) wensen van onze klanten. Culinaire passie, service gerichtheid en oog voor detail zijn bij Catering by Bas een gegeven.

 

Catering Haarlem beurs

 

Wilt u catering bestellen of bent u op zoek naar een cateraar voor uw beurs in Haarlem? Zoek dan niet verder, want Catering by Bas verzorgt graag de beurscatering voor u. Wij zijn flexibel in onze beurscatering, wij kunnen catering verzorgen voor één stand op een beurs of voor de gehele beurs. Beurscatering is altijd maatwerk, want iedere beurs en beursstand is anders. Wij maken graag samen met u een plan voor uw beurscatering.

 

Catering Haarlem aan huis

 

Bent u druk met het organiseren van een feestje bij u thuis? Maar ziet u ertegenop om ook het eten voor al uw gasten zelf te moeten regelen? Catering by Bas kan u hiermee helpen. Wij verzorgen graag de catering van ieder feestje, groot of klein, ontbijt of diner. Wij zorgen ervoor dat de catering perfect past bij uw feest en houden natuurlijk rekening met uw specifieke (dieet) wensen!

Catering Haarlem bruiloft

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Bij een prachtige bruiloft hoort natuurlijk ook heerlijk eten. Wij van Catering by Bas helpen u graag met het samenstellen van jullie perfecte trouwmenu. Van borrelhapjes tot een compleet diner, wij verzorgen het allemaal. Ook is het mogelijk om de catering te combineren met cocktails. Wilt u iets origineels wij helpen u graag, denk bijvoorbeeld aan live cooking, een heerlijke barbecue of een uitgebreid buffet. Wij helpen jullie om jullie mooie dag nog mooier te maken.

 

Catering Haarlem verjaardag

 

Bent u bijna jarig en wilt u een mooi feest gegeven? Daar hoort ook catering bij! Catering by Bas kan u helpen om uw verjaardagsfeest nog mooier te maken. De klant staat bij ons centraal en wij helpen u graag om uw verjaardag te laten slagen. Wilt u een high tea met heerlijke hapjes of toch liever een barbecue? Wij kunnen het allemaal verzorgen de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen u graag om uw verjaardag onvergetelijk te maken!

 

Catering Haarlem? Neem contact met ons op!

 

Heeft u catering in Haarlem nodig? En wilt u graag persoonlijke, professionele catering van hoge kwaliteit met oog voor detail? Dan helpen wij u graag. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

CATERING BY BAS INZETTEN?