Eventcatering

Ben jij op zoek naar een cateraar? Wij verzorgen originele catering-invulling met uitstekende service. Wil je alleen een food levering, drinks of cocktails bestellen voor jouw event? Dat kan natuurlijk ook. Als cateraar stellen wij ons flexibel op. Wij kunnen de culinaire invulling verzorgen en begeleiden maar ook een gedeelte van de catering invullen. Catering by Bas is jouw partner op het gebied van event catering. Of het nu gaat om een klein intiem gezelschap, een groot bedrijfs evenement, een huwelijk of familiefeest. Wij zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt.  

Onze aanpak

Vers het lekkerst

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij catering inzetten?

Catering by Bas heeft jarenlange ervaring in evenementen catering voor zowel zakelijke als particuliere events. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit catering. Je kan bij ons terecht voor de catering van ontbijt, lunch, diner, walking diner, amuse diner, aangeklede borrel, zomerse barbecue, maaltijdservice, food levering en feestavond. Wij verzorgen catering aan huis, op het bedrijf en op locatie. Catering van bruiloften, familiefeesten en bedrijfsfeesten.

Bij Catering by Bas staat de opdrachtgever centraal. Wij plannen graag een afspraak op locatie als de tijd zich daarvoor leent. Met een persoonlijke benadering kunnen wij op deze manier met u kennismaken en de locatie bezichtigen zodat we een goede inschatting kunnen maken van de benodigdheden op locatie en de daarbij behorende kosten. Ook houden wij rekening met uw specifieke (dieet) wensen. Wij leveren een offerte op maat!

Deel catering is bij ons ook mogelijk. Dit is catering waarbij wij een gedeelte verzorgen en u zelf de rest organiseert. Dit gaat in overleg. De catering kan in combinatie met cocktails worden aangeboden. Culinaire passie, servicegerichtheid en oog voor detail zijn voor ons een gegeven.

Hoe lang staan jullie op mijn event?

Hoe lang de catering duurt is afhankelijk van het type evenement en jouw wensen. In de offerte wordt dit beschreven. De catering voor een borrel duurt gemiddeld 1 – 3 uur, een diner of feestavond is avondvullend, beurscatering is dag vullend. Elk evenement is weer anders, daarom verzorgen wij maatwerk.

Hoe lang zijn jullie bezig met het opbouwen op mijn event?

Hoe lang wij nodig hebben voor de opbouw van een event is afhankelijk van de invulling die wij leveren. Dit staat beschreven in het tijdpad in de offerte.

Wat is er nodig voor een offerte op maat voor eventcatering?

Voor een offerte hebben wij de volgende gegevens nodig:

Datum:             Wanneer is het event gepland?

Locatie:            Waar zal het event plaatsvinden?

Tijden:              Op welke tijden is de catering gewenst?

Aantallen:       Hoeveel gasten worden er verwacht? Aantal gewenste hapjes/drankjes?

Voorkeur:        Wat voor soort catering? Wil je cocktails? Is het in specifiek thema?

Waarom eventcatering van Catering by Bas?

Scroppino Club is al meer dan 15 jaar een betrouwbare en flexibele partner als het om catering gaat. Wij komen altijd de gemaakt afspraken na en door onze ervaring weten wij als geen ander wat belangrijk is bij eventcatering. Wij zijn professioneel, staan garant voor kwaliteit, werken met A-merk producten, hebben veel ervaring en komen met enthousiasme naar uw event!

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

In het offerte traject wordt onze aanwezigheid afgestemd op jouw wensen. Het tijdpad is daarbij flexibel, rekening houdend met op- en afbouw en de gewenste catering invulling. De catering invulling is maatwerk. Wij passen ons flexibel aan als het programma uitloopt.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt.
Locatie: locatie en adres waar het event gaat plaatsvinden.
Tijden: gewenste tijdpad van te leveren service en invulling door Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten / aantal hapjes / gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling: ontbijt/lunch/diner/ amuse diner/walking dinner/food levering/borrel/feest. Gelieve een budget indicatie aan te geven zodat wij een passend voorstel voor je kunnen uitwerken

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS Initial NL, Amsterdam RAI, CBRE, FOX theater, ANWB Reizen, LEF Marketing& Events, Modefabriek, Jaarbeurs Utrecht, NVAO, ALD Automotive, Grace Robinson Evenementen, Theater Caprera en vele andere zakelijke en particuliere opdrachtgevers; Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Persoonlijk contact, korte lijnen, flexibel en snel schakelen zijn voor ons een gegeven. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en leveren kwaliteit en service.

CATERING BY BAS INZETTEN?