Food levering

Heeft u food levering nodig? Catering by Bas kan het voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat uw eten vers bij u wordt geleverd. Catering is altijd maatwerk, daarom maken wij graag een afspraak om u beter te leren kennen en uw wensen voor de food levering op een rijtje te zetten.

Onze aanpak

Vers het lekkerst

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij catering inzetten?

Bij Catering by Bas staat de klant centraal, wij houden daarom altijd rekening met de specifieke (dieet) wensen van onze klanten. Ook gaan we graag samen met u een kijkje nemen op locatie, zodat wij precies weten wat er al wel en niet aanwezig is en wij hier met onze levering rekening mee kunnen houden. Het is namelijk ook mogelijk om naast food levering ook andere benodigdheden – zoals borden en bestek – door ons te laten leveren. Ook kan de food levering gecombineerd worden met levering van cocktails. Bij Catering by Bas zijn de mogelijkheden eindeloos.

Catering by Bas heeft meer dan 10 jaar ervaring in catering van zakelijke en particuliere events. Wij verzorgen catering van ontbijt tot diner, en van borrelhapjes tot volledige maaltijden. Onze catering is altijd van de hoogste kwaliteit. Wij zijn uw partner op culinair gebied en zorgen er samen met u voor dat uw feest, evenement, beurs, bruiloft, verjaardag, Kerst, Pasen, jubileum, barbecue enzovoorts onvergetelijk wordt. Culinaire passie, servicegerichtheid en oog voor detail zijn bij Catering by Bas een gegeven.

 

Food levering aan huis

 

Food levering aan huis nodig? Geeft u een feestje aan huis en heeft u daarvoor vers eten nodig? Dan kunnen wij u van vers eten voorzien! Catering by Bas zorgt ervoor dat uw eten super vers bij u aan huis wordt geleverd. Wij kunnen verschillende soorten eten aan huis leveren. Organiseert u een barbecue voor de buren? Wij zorgen voor alle benodigdheden en leveren dit bij u aan huis, van vlees tot salades en stokbrood. Of heeft u een brunch voor de familie bij u thuis? Ook dan leveren wij alle benodigdheden bij u aan huis, croissantjes, vleeswaren, fruit. Alles leveren wij super vers bij u aan huis!

Food levering op locatie

 

Food levering op locatie nodig? Heeft u een speciale locatie (gehuurd) voor uw feest, bruiloft, zakelijke bijeenkomst of evenement? Wij leveren het eten super vers bij u op locatie. Wilt u een chique diner voor al uw gasten? Wij leveren alle benodigdheden bij u op locatie, denk daarbij aan voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten en natuurlijk zijn meer gangen ook altijd mogelijk. Of wilt u liever een buffet voor al uw gasten? Dit kunnen wij ook regelen, wij leveren alle benodigdheden bij u op locatie. Wij zorgen ervoor dat al het eten super vers geleverd wordt.

 

Food levering nodig? Neem contact met ons op!

 

Heeft u food levering nodig? Maar heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen!

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

CATERING BY BAS INZETTEN?