Over Ons

Passie voor cocktails.

Daar proosten wij op.

De Scroppino Bar dankt haar bestaan aan de passie voor cocktails van de oprichter en eigenaar van de club, Bas van de Sande. Na zijn studie heeft hij ruim 10 jaar ervaring opgedaan in de horeca. Hij had het prima voor elkaar in de horeca en heeft zelfs aan de wieg gestaan van de oprichting van De Kookfabriek. Deze culinaire organisatie geniet nog steeds landelijke bekendheid. Het is één van de meest toonaangevende kooklocaties in Nederland.

cocktailshaken

.
Links naar onze producten:

Scroppinobar
Cocktailbar
.

UITGELICHTE RECEPTEN.

RECEPTEN WAAR WIJ TROTS OP ZIJN.

Zeg eerlijk; een cocktail is een echte smaaksensatie. Daarom vinden wij dat jouw vrienden en relaties moeten worden verrast met de beste cocktails. De beste cocktails komen niet uit een flesje, blender of tap maar worden ambachtelijk met de hand geslagen. Na het bereiden van één van onze recepten is het meteen duidelijk: het smaakt naar meer!

cocktailtruc

.
Links naar onze producten:

Scroppinobar
Cocktailbar
.

De Scroppino.

Of er een engeltje over je tong piest.

Nadat hij kennis had gemaakt met de lekkerste cocktail ooit, de Scroppino, kreeg hij het idee voor een mobiele cocktailbar. Dat idee liet hem niet los, zodat in 2007 ‘De Scroppino Bar’ een feit werd. Al snel ging het de mobiele cocktailservice voor de wind. Tegenwoordig kunnen we rustig stellen dat De Scroppino Bar een beproefd concept is, met een toenemende landelijke bekendheid.

Anders dan anders.

Dat smaakt naar meer.

De reden van het succes van De Scroppino Bar is niet alleen te danken aan de flexibiliteit die een mobiele cocktailbar met zich meebrengt. Handig is het wel, omdat praktisch elke locatie geschikt is om de bar te plaatsen. Nee, het zijn waarschijnlijk eerder de mensen die achter de bar staan en de verrukkelijke cocktails, met name de Scroppino’s die zij met verve uitserveren, altijd vers en ambachtelijk!

Het succes van de Scroppino Bar leidde er al snel toe dat er ook om aanvullende cocktails, drankjes en catering werd gevraagd. Natuurlijk is daar gehoor aan gegeven. De klant is nu eenmaal koning. Dat heeft ertoe geleid dat de vraag hiernaar sterk toenam. Dat was de aanleiding om de ‘Scroppino Club’ op te richten.

INTERESSE OM MET ONS TE WERKEN?