Recept 2

Onze recepten.

Voor bij jou.

Wij krijgen vaak te horen dat onze cocktails lekkerder smaken dan wanneer onze gasten thuis een poging wagen om ze te maken. Dat is natuurlijk prettig voor ons, maar onze gasten vinden het nog wel eens vreemd. Ze gebruiken immers dezelfde ingrediënten, want daar maken wij geen geheim van.

cocktailmaken
wrapper

Scroppino

lijn

Keukenspullen: champagneflûte

Bereiding:  Zet de prosecco, wodka en champagneflûte 3 uur van tevoren in de koelkast. Snijd van de limoen een dun schijfje en snijd ze tot de helft in.Doe het citroensorbetijs in een kom. Klop met een mixer beetje bij beetje de prosecco en wodka erdoor. Schenk de scroppino in het glas en steek een limoenschijfje op het glas. Serveer direct.

Tip: Weetje! Scroppino komt uit Noord-Italië. Je drinkt het bijvoorbeeld tussen twee gangen door of als verfrissend welkomstdrankje.

60 ml Prosecco

12 ml Wodka

1 limoen (schoongemaakt)

10 ml citroensorbetijs

Meer recepten

wrapper

Het geheim zit in de details.

En wij verklappen het.

Het geheim is eigenlijk zo simpel dat je het wel kunt raden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies die drankjes te gebruiken, die het beste bij elkaar passen. Kijk, je hebt bijvoorbeeld Wodka en Wodka. Twee keer dezelfde drank, maar toch allebei een iets andere receptuur en dat proef je. Zo geldt dat voor alle soorten drank en likeur. Dan heb je, bijvoorbeeld in geval van onze fameuze Scroppino, ook nog eens te maken met precieze verhoudingen en de manier van mixen.

Onze experts weten zo het beste uit elk recept te halen. Gewoon door kennis, ervaring en natuurlijk een beetje feeling. Dat maakt ons experts in wat we doen en dat proef je! Wil je ook cocktails waar je je gasten mee verrast? Schrijf je dan eens in voor één van onze workshops. Het zal je verbazen wat je daar allemaal opsteekt.

Ik ben voor mijn event op zoek naar:

WIL JE MEER WETEN OVER HET SCROPPINO RECEPT?