Recept Frozen mango margerita

Recept Frozen mango margerita

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Links naar onze producten:
Scroppinobar
Cocktailbar

wrapper
Frozen mango margerita
lijn

Bereiding: Doe alle ingrediënten in de blender en pureer glad. Serveer meteen, of nog beter: zet nog een half uur in de vriezer voor een nog kouder en verfrissender resultaat.

Tip: Dip voor het vullen van het glas de randen van het glas in limoensap en dip vervolgens in wat zout.

140 g bevroren mango blokjes

80 ml tequila gold

1 el suiker

70 ml ijskoud water

sap van 1/2 limoen

2 el cointreau

4 ijsblokjes

Meer recepten
wrapper

Recept Scroppino

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.