Sex on the beach

Onze recepten.

Voor bij jou.

Wij krijgen vaak te horen dat onze cocktails lekkerder smaken dan wanneer onze gasten thuis een poging wagen om ze te maken. Dat is natuurlijk prettig voor ons, maar onze gasten vinden het nog wel eens vreemd. Ze gebruiken immers dezelfde ingrediënten, want daar maken wij geen geheim van.

cocktailmaken
wrapper

Sex on the beach

lijn

Keukenspullen: office mesje, snijplank, barlepel , barmaatje, York glas, rietje, roerstaafje, prikker

Bereiding: Serveer de cocktail in een York glas. Bouw de cocktail in het glas op: eerst ice cubes, dan vodka, dan peach tree, dan jus d’orange tot 70% van het glas is gevuld. Schenk als laatste de cranberry juice voorzichtig in het glas.

 

De cocktail niet stirren (roeren) voor mooi kleur verloop!

 

Garneer de cocktail af met een stuk tropisch fruit aan een prikker of op de rand van het glas.

 

Tip: schenk de cranberry juice via de barlepel in het glas voor een mooie effect.

40 ml Vodka

20 ml Peachtree

40 ml jus d’orange

40 ml cranberry juice

sinaasappel/meloen/ananas ter garnering

rietje in een longdrink highball glass

wrapper

Het geheim zit in de details.

En wij verklappen het.

Het geheim is eigenlijk zo simpel dat je het wel kunt raden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies die drankjes te gebruiken, die het beste bij elkaar passen. Kijk, je hebt bijvoorbeeld Wodka en Wodka. Twee keer dezelfde drank, maar toch allebei een iets andere receptuur en dat proef je. Zo geldt dat voor alle soorten drank en likeur. Dan heb je, bijvoorbeeld in geval van onze fameuze Scroppino, ook nog eens te maken met precieze verhoudingen en de manier van mixen.

Onze experts weten zo het beste uit elk recept te halen. Gewoon door kennis, ervaring en natuurlijk een beetje feeling. Dat maakt ons experts in wat we doen en dat proef je! Wil je ook cocktails waar je je gasten mee verrast? Schrijf je dan eens in voor één van onze workshops. Het zal je verbazen wat je daar allemaal opsteekt.

Ik ben voor mijn event op zoek naar:

WIL JE MEER WETEN OVER HET SEX ON THE BEACH RECEPT?