CWS Initial Vakbeurs Facilitair.

Serving you, serving nature.

Tijdens de beurs verzorgt Scroppino Club de standcatering. Met fruit shakes, koffie, thee & zoetigheden in de ochtend en live cooking met amusehapjes & cocktails en speciaalbieren in de middag.

Over de klant.

CWS is een leverancier van diensten en producten op het gebied van sanitaire hygiëne en schoonloopmatten. Een complete toiletinrichting kan door CWS verzorgd worden. Zij leveren, monteren en onderhouden de producten. Meer dan 16.000 bedrijven maken gebruik van CWS en per begin 2018 zijn CWS en Initial samen gegaan.

klantvraag
de klant

Klantvraag.

CWS heeft de ambitie om bij te dragen aan een maatschappelijke, sociale, ecologische en economische toekomst. Bij alles in het zakelijk handelen is duurzaamheid de leidraad. CWS neemt verantwoording ten opzichte van mens en milieu zeer letterlijk met als motto serving you, serving nature. Scroppino Club is gevraagd de cateringinvulling te verzorgen op de stand en hiermee rekening te houden.

Het eindresultaat.

Scroppino Club verzorgde de catering op de stand met biologische en fair trade producten. Wij leverden koffie en thee, verzorgden live cooking en diverse vruchten cocktails en scroppino’s. Scroppino Club is al 10 jaar een betrouwbare partner voor CWS tijdens de jaarlijkse Vakbeurs Facilitair en de tweejaarlijkse ISSA InterClean.

eindresultaat

Bekijk ons andere werk.

Meer dan alleen golf.

INTERESSE OM MET ONS TE WERKEN?