Provada beurs in de Amsterdam RAI.

De vastgoedbeurs waarbij netwerken centraal staat.

De jaarlijks terugkerende vastgoed beurs trekt vele bezoekers en kan ook wel gezien worden als het netwerkplatvorm voor vastgoed handelaren.

Over de klant.

Strategische waarde creëren met vastgoed en huisvesting. Dat is waar CBRE voor staat. Integrale vastgoedoplossingen die organisaties versterken en hun een voorsprong geven in de markt. Voor eigenaren en beleggers Biedt CBREvastgoedoplossingen gericht op waarde en rendement.Voor Huurders en eindgebruikers biedt CBRE huisvestingsoplossingen die de bedrijfsdoelen ondersteunen.

klantvraag
de klant

Klantvraag.

Een gimmick op de beursstand waarmee relaties en potentiele opdrachtgevers worden getriggerd met een uitstraling die past bij CBRE.

Het eindresultaat.

5 jaar geleden leverde Scroppino Club de enig echte scroppino en werden wij gedurende de dag door de organisatie getest op kwaliteit en consistentie van de cocktail. De cocktail viel zodanig in de smaak dat het inmiddels een beproeft concept is voor CBRE met meer dan 400 scroppino’s voor collega’s en relaties. Cliënten komen er zelfs speciaal voor langs.

eindresultaat

Bekijk ons andere werk.

Meer dan alleen golf.

Nationale Schoonmaakgolfdag
Golfclub De Haverleij
INTERESSE OM MET ONS TE WERKEN?