Beurscatering

Wilt u catering bestellen of bent u op zoek naar een cateraar voor uw beurs? Beurscatering is de perfecte manier om uw beurs culinair te begeleiden. Catering by Bas is uw partner op het gebied van catering voor uw beurs. Of het gaat om een kleine beursstand of de catering voor de gehele beurs, wij kunnen het voor u verzorgen.

Onze aanpak

Vers het lekkerst

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij catering inzetten?

Catering by Bas heeft jarenlange ervaring in beurscatering en catering voor zakelijke en particuliere events. Wij staat garant voor hoge kwaliteit beurscatering. Je kan bij ons terecht voor catering van ontbijt, lunch, diner, walking diner, amuse diner, aangeklede borrel, zomerse barbecue, maaltijdservice en standcatering.

 

Bij Catering by Bas staat de klant altijd centraal. Wij plannen graag een afspraak op locatie als de tijd zich daarvoor leent. Op deze manier kunnen wij kennismaken met u en de locatie bezichtigen zodat we een goede inschatting kunnen maken van de benodigdheden. Ook houden wij rekening met uw specifieke (dieet) wensen. Wij zorgen voor beurscatering op maat met een offerte op maat!

 

Deel catering is bij ons ook mogelijk. Dit is catering waarbij wij een gedeelte verzorgen en u zelf de rest organiseert. Dit gaat altijd in overleg. Ook kan de catering in combinatie met cocktails worden aangeboden. Culinaire passie, servicegerichtheid en oog voor detail zijn bij Catering by Bas een gegeven.

 

Hoe lang staan jullie op mijn beurs?

 

Hoe lang catering op een beurs duurt is flexibel. In de offerte wordt dit met de klant afgesproken, en dit is afhankelijk van de persoonlijke wensen. Catering van een borrel duurt natuurlijk minder lang dat de catering van een uitgebreid diner. Beurscatering is altijd maatwerk, daarom zijn wij altijd flexibel.

Hoe lang zijn jullie bezig met het opbouwen op mijn beurs?

 

Ook dit is afhankelijk van de wensen en locatie van de beurs. Hoe lang wij nodig hebben voor het opbouwen zal altijd worden aangegeven in de offerte.

 

Wat is er nodig voor een offerte op maat voor beurscatering?

 

Voor een offerte op maat voor beurscatering, hebben wij de volgende gegevens nodig:

  • Datum: Wanneer is de beurs?
  • Locatie: Waar zal de beurs plaatsvinden?
  • Tijden: Hoe laat heeft u beurscatering nodig en hoe lang?
  • Aantallen: Hoeveel gasten komen op uw beurs? Hoeveel hapjes/drankjes heeft u nodig?
  • Voorkeur: Wat voor soort catering? Wilt u ook cocktails? Heeft u een specifiek thema?

 

Waarom beurscatering van Catering by Bas?

 

Catering by Bas is al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner als het om catering gaat. Wij komen altijd de gemaakt afspraken na en door onze ervaring weten wij als geen ander wat belangrijk is bij beurscatering. Wij zijn professioneel, staan garant voor kwaliteit, werken met A-merk producten, hebben veel ervaring en komen met enthousiasme naar uw beurs!

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

CATERING BY BAS INZETTEN?