Eventcatering

Bent u op zoek naar een cateraar of wilt u catering bestellen voor uw event? Eventcatering is de ideale manier om uw event culinair te begeleiden. Catering by Bas is uw partner op het gebied van catering voor uw event. Of het gaat om een klein feestje of een groot familiefeest, wij kunnen het voor u verzorgen.

Onze aanpak

Vers het lekkerst

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij catering inzetten?

Catering by Bas heeft jarenlange ervaring in eventcatering voor zowel zakelijke als particuliere events. Wij staan garant voor hoge kwaliteit eventcatering. Je kan bij ons terecht voor catering van ontbijt, lunch, diner, walking diner, amuse diner, aangeklede borrel, zomerse barbecue, maaltijdservice en standcatering. Wij doen catering aan huis, catering van bruiloften, familiefeesten, bedrijfsfeesten en noem het maar op.

Bij Catering by Bas staat de klant altijd centraal. Wij plannen graag een afspraak op locatie als de tijd zich daarvoor leent. Op deze manier kunnen wij met u kennismaken en de locatie bezichtigen zodat we een goede inschatting kunnen maken van de benodigdheden. Ook houden wij rekening met uw specifieke (dieet) wensen. Wij zorgen voor eventcatering op maat met een offerte op maat!

Deel catering is bij ons ook mogelijk. Dit is catering waarbij wij een gedeelte verzorgen en u zelf de rest organiseert. Dit gaat altijd in overleg. Ook kan de catering in combinatie met cocktails worden aangeboden. Culinaire passie, servicegerichtheid en oog voor detail zijn bij Catering by Bas een gegeven.

Hoe lang staan jullie op mijn event?

 

Hoe lang catering op een event duurt is flexibel. In de offerte wordt dit met de klant afgesproken, en dit is afhankelijk van de persoonlijke wensen. Catering van een borrel duurt natuurlijk minder lang dat de catering van een uitgebreid diner. Eventcatering is altijd maatwerk, daarom zijn wij altijd flexibel.

Hoe lang zijn jullie bezig met het opbouwen op mijn event?

 

Ook dit is afhankelijk van de wensen en locatie van de event. Hoe lang wij nodig hebben voor het opbouwen zal altijd worden aangegeven in de offerte.

 

Wat is er nodig voor een offerte op maat voor eventcatering?

 

Voor een offerte op maat voor eventcatering, hebben wij de volgende gegevens nodig:

Datum:             Wanneer is het event?

Locatie:            Waar zal het event plaatsvinden?

Tijden:              Hoe laat heeft u eventcatering nodig en hoe lang?

Aantallen:       Hoeveel gasten komen op uw event? Hoeveel hapjes/drankjes heeft u nodig?

Voorkeur:        Wat voor soort catering? Wilt u ook cocktails? Heeft u een specifiek thema?

Waarom eventcatering van Catering by Bas?

 

Catering by Bas is al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner als het om catering gaat. Wij komen altijd de gemaakt afspraken na en door onze ervaring weten wij als geen ander wat belangrijk is bij eventcatering. Wij zijn professioneel, staan garant voor kwaliteit, werken met A-merk producten, hebben veel ervaring en komen met enthousiasme naar uw event!

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

CATERING BY BAS INZETTEN?